Otobüsle İstanbul'a gidemeyeceksiniz

Otobüsle İstanbul'a gidemeyeceksiniz

İstanbul Valiliği Esenler, Harem ve tüm cep otogarlarındaki otobüs seferleri için yaptığı açıklamaya göre bir sonraki duyuruya kadar şehirlerarası otobüslerin çıkışı durduruldu.

Kar yağışı otobüs seferinin aksamasına neden oldu. Şehirlerarası yolculuğa otobüsle çıkacak olanları ilgilendiren açıklama İstanbul Valiliği tarafından geldi. Kar yağışı nedeniyle İstanbul’da otobüs seferlerinin durdurulduğu bilgisi paylaşıldı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada;
“Bir sonraki duyuruya kadar; Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki otobüslerin çıkışları durdurulmuştur” uyarısında bulundu.

“TIR VE KAMYONLARA DA YASAK GELDİ”

İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayan kar etkisini sürdürüyor. Vali Ali Yerlikaya, kuvvetli kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Anadolu ve Trakya'dan İstanbul'a giden TIR ve kamyonların kente girişi durdurulduğunu açıkladı.

“TRAFİĞE ÇIKIŞLARINA İZİN VERİLMEYECEK”

Vali Yerlikaya, ikinci bir duyuruya kadar İstanbul içinde bulunan TIR ve kamyonların da trafiğe çıkışlarına izin verilmeyeceğini de söyledi. “Hareket halindeki bu araçların en yakın park alanları ve otoyol hizmet tesislerinde (OHT) beklemeleri gerekmektedir” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler