Otogar bayram öncesi boş kaldı

Otogar bayram öncesi boş kaldı

Aydın Otogarı'nda görevli yetkililer, Kurban Bayramı'na 1 hafta kalmasına rağmen beklenen satış oranlarını yakalayamadıklarını söyledi.

Dün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı için idari tatilin 16 Temmuz Cuma günü başlayarak 26 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edeceğini söyledi. Erdoğan, yaptığı açıklamada vatandaşlara seslenerek tatil boyunca pandemi kurallarına uyulması gerektiğini hatırlattı.

Aydın Otogarı'nda bulunan yetkililer, Kurban Bayramı'na 1 hafta kalmasına rağmen beklenilen satışları yapamadıklarını belirtti. Pandemi nedeniyle vatandaşların seyahat etmekten çekindiğini, bunun da bilet satışlarını etkilediğini düşündüklerini söyleyen yetkililer "Şu anda otogarın tıklım tıklım olması lazımdı ama gördüğünüz gibi boş" dedi.

"KURU EKMEK Mİ YİYECEĞİZ?"

Pandemi döneminde birçok otobüs firmasının eleman azaltmak zorunda kaldığını, sürecin böyle devam etmesi durumunda kendilerinin de kovulmaktan korktuğunu söyleyen yetkililer, "1 yıldan fazla oldu bu virüs başlayalı. Birçok yasak geldi, bu yasaklarda bizleri vurdu. Firmalar çatır çatır eleman kovdular, kovmak zorunda kaldılar. Bakın görüyorsunuz otogarın halini, bayrama 1 hafta kalmış biz burada sinek avlıyoruz. Bu sürecin bitmesini umutla bekliyoruz. Biz de kovulmamız durumunda işsiz kalmaktan korkuyoruz, kuru ekmek mi yiyeceğiz?" diye konuştu.

Otogarda bulunan birçok yetkili, işlerinin artması için üniversitelerin açılması gerektiğini düşündüklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler