Oyum sana haram olsun

Oyum sana haram olsun

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı kendisini sosyal medyada “Rıza” ifadesiyle eleştiren kişiyi hedef alarak bana “Rıza” diyemez ifadelerini kullanmıştı. Bu ifadenin ardından Posacı ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Aydın Milletvekili'ne bir tepki yin

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın ardından sular durulmak bilmiyor. AK Partili üyeler Posacı’yı sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tuttu. Yıllardır AK Parti için çalıştığını belirten Adnan Kaya isimli vatandaş, “Benim oyum sana haramdır” ifadelerini kullandı.

 

BENİ MAHKEMEYE VERDİ

 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Adnan Kaya, “Biz Aydın’da Rıza Posacı ve diğer AK Partili vekiller Çerçioğlu ile hareket etsinler diye oy vermedik. Öyle olsaydı biz direk ona oy verirdik. Fakat ne hikmetse Rıza Posacı son zamanlarda Çerçioğlu hayranı olmuş çıkmış.  Oyumu helal etmem sana. Çünkü Çerçioğlu eleştirilerime dayanamayıp beni mahkemeye verdi ve tazminat kazandı. Ben kimin için yaptım, AK Partim ve Milletvekillerim için. Onlar ne yaptı beni aramadılar bile. Oyum haram zıkkım olsun” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler