Oyun yasağı kaldırılıyor mu?

Oyun yasağı kaldırılıyor mu?

Aydın Kahveciler Odası Başkanı Uğur Anbarlı, 1 Temmuz itibariyle kıraathanelerde oyun yasağının kaldırılacağını açıkladı.

Dün düzenlenen Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Temmuz itibariyle Türkiye genelinde birçok kısıtlamanın kaldırılacağını müjdeledi. Erdoğan'ın açıklamasının ardından gözler İçişleri Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilmesi beklenen genelgeye çevrildi.

Müjdeli haber ise Aydın Kahveciler Odası Başkanı Uğur Anbarlı'dan geldi. Anbarlı, 1 Temmuz'dan itibaren kıraathanelerde oyun yasağının kaldırılacağını, yeni düzenlemeler ile birlikte kafe, restoran ve kıraathane gibi işletmelerin kapanış saatlerinin 21:00'dan 00:00'a çekileceğini açıkladı. Anbarlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Sayın üyelerimiz aldığımız bilgilere göre 1 Temmuz itibari ile kahvelerdeki oyun yasakları bitiyor. Yine 1 Temmuz tarihinden itibaren yapılan düzenlemeler dahilinde saat 00.00’ a kadar mekanlarımız açık olacaktır. Hazırlıklarımızı bu düzenlemeler dahilinde yapabiliriz. Tüm üyelerimize hayırlı olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler