Özcan yine şaşırtmadı

Özcan yine şaşırtmadı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti’den yeniden aday adayı olduğunu açıkladıktan sonra MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek bozkurt işareti yaptı. Bilindiği üzere Özcan, 2017 yılında MHP’yi yarı yolda bırakarak beraberindeki 150 kişiyle beraber İYİ Parti’ye katılmıştı.

Nazilli’de gündem yine Kürşat Engin Özcan. İlçenin tartışmalı siyasetçisi Özcan, siyasi tercihleriyle bir dönem Türkiye gündemine de oturmuştu. İlçe Başkanlığı’nı yaptığı MHP’den 150 kişiyle beraber istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Özcan, burada Millet İttifakı ortaklarının desteğiyle Nazilli Belediye Başkanı seçilmişti.

-001.jpg

“İYİ PARTİ’Yİ DE YOLDA BIRAKTI”

Seçildikten sonra Nazilli’ye söz verdiği projeleri yapmayan ve belediye borcunu katlayan Özcan, bir süre sonra sürpriz bir şekilde partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. Büyük tepki alan Özcan, eleştirilere de kulak tıkadı.

9.jpg

“DÜN YARI YOLDA BIRAKTI BUGÜN GÜLEREK POZ VERDİ”

Öte yandan, AK Parti’ye geçtikten sonra aday gösterilmemesi kuvvetle muhtemel olan Özcan, belediye çalışanlarını da yanına alarak AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’nda yaptığı basın açıklaması ile yeniden aday adayı olduğunu açıkladı. Açıklamanın ardından MHP İlçe Başkanlığı’na gelen Özcan, gülerek bozkurt işareti yaptı.

2017 yılında istifa ederek yarı yolda bıraktığı ve döneminde sert eleştirilerde bulunduğu MHP’yi ziyaret eden Özcan’a bazı partililer tepki gösterdi. Özcan’ı ihanetle suçlayan birçok MHP’li, Özcan’ın kahkaha atarak bozkurt işareti yapmasını kabullenmeyeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler