Özcan'a nazar boncuğu

Özcan'a nazar boncuğu

RETEK Selüloz Geri Kazanım End. San ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Makine Yüksek Mühendisi Polat Güven, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Nazilli’de sağladığı geri dönüşümle yılda 500 bin ağacı kesilmekten kurtaran ve 2019 yılı vergi rekortmeni olan Güven, çalışmalarından dolayı Başkan Özcan’a teşekkür edip nazar boncuğu hediye etti.

 

Fabrikanın işleyişi hakkında Başkan Özcan’a bilgi veren Güven; “Nazilli’de 80 işçimize istihdam sağlıyoruz. Bunun yanı sıra 45 ülkeye ihracat yaparak hem Nazilli hem de ülke ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlıyoruz. İstihdamı artırmak ve fabrikamızın fiziki yapısını güçlendirmek adına Organize Sanayi Bölgemizde yer arayışı içerisindeyiz. İnşallah hem kurum kuruluşlarımızla hem de işçimizle uyum içerisinde çalışarak geri dönüşüm alanında dünya çapında işler yapacağız” diye konuştu.

 

Her alanda geri dönüşümün sağlanması ile doğanın büyük ölçüde korunacağına dikkat çeken Başkan Özcan; “Öncelikle sizleri kutluyorum. Ülkemizde en büyük eksiklerden biri geri dönüştürülebilir malzemelerin çöp olarak doğaya salınması. Bunun önüne geçmek için bu alanda yapılan yatırımların artırılması ve halkımızın bilinçlendirilmesi gerekiyor. Firmanızın fiziki yapısını güçlendirmeye yönelik talebini Organize Sanayi Mütevelli Heyeti toplantımızda  dile getireceğim” sözlerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler