Özcan'dan 'AK Parti' Açıklaması

Özcan'dan 'AK Parti' Açıklaması

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, son zamanlarda ortaya çıkan, “AK Parti’den teklif aldı, AK Parti’ye geçiyor” iddialarına yanıt verdi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgi, İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’na ve İlçe Başkanı Cihat Öztürk’e ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerin ardından son zamanlarda ortaya çıkan iddialar hakkında, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

‘’BEN HERKESLE İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDEYİM’’

Beni şahsen tanıyanlar bilir diyerek sözlerine başlayan Başkan Özcan, ‘’Beni şahsen tanıyanlar bilir. Ben herkesle iyi ilişkiler içerisinde olmaya çalışan birisiyim. İyi ilişkiler neticesinde Nazilli’mizin sıkıntılarının çözülebileceğini ve kalkınabileceğine inanan bir insanım. Ben yerelde ve genelde vekillerimizle, il başkanları, ilçe başkanlarımızla siyaset yapmaksızın görüşüyorum. Ben 7 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Yeterince siyaset yaptım.  Benim bundan sonraki hedefim, yerel belediyecilik üzerinden, Nazilli halkına fayda sağlamak olacaktır.” diye konuştu.

‘’NAZİLLİ İÇİN YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞMELERİN DOĞRU OLDUĞU KANAATİNDEYİM’’

İl ve ilçe başkanları ile yaptığı görüşmelerden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de bilgisi olduğunu belirten Özcan, ‘'Nazilli için yapılmış herhangi bir görüşmenin bir sakınca doğuracağını zannetmiyorum. Genel ve yerel idarelerde, kamuda ve özelde kimseyle sorunumuz yok. Maksadımız Nazilli içerisindeki kısır siyasetlerden kurtarılarak, Nazilli’ye kazandırmak olmalı diye düşünüyorum. Nazilli için yaptığımız görüşmelerin doğru ve yerinde olduğu kanaatindeyim.” cümlelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler