Özcan'dan dikkat çeken açıklama

Özcan'dan dikkat çeken açıklama

Ekonomik olarak zor bir dönemden geçen Nazilli Belediyesi’nin en kritik meclis toplantısına katılmayarak, belediye başkanı Kürşat Engin Özcan’ı zor durumda bırakan MHP’li meclis üyelerine Özcan’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Nazilli Belediyesi’nde yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle uhdesinde bulunan taşınmazların satışı için oylamaya gittiği mecliste MHP sıraları boş kalmış ve satış kararı CHP ve İYİ Partililerin oy çokluğuyla reddedilmişti. MHP’nin ittifak ortağı AK Partili Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı yalnız bırakması bazı kesimlerin tepkisine neden olmuştu.

“BUNDAN SONRA BÖYLE BİR SIKINTI OLMAYACAK”

Konuyla ilgili Ajans Aydın gazetesine açıklamalarda bulunan Özcan, “Arkadaşlarımızla konuşmalarımızı, değerlendirmelerimizi biz cumhur ittifakı içerisinde yapıyoruz. Ben şimdiye kadar böyle konuları ilçe başkanlığı dönemimde de belediye başkanlığı dönemimde de ne sosyal medya da ne de basın mensupları aracılığıyla değerlendirmedim. Bugün bir ziyaret gerçekleşti. Kendileriyle de görüştük. Arkadaşlarımızla, ilçe başkanlarımızla ve meclis üyelerimizle hep beraberiz. Herhangi bir sıkıntımız yok. Cumhur İttifakı olarak güçlü bir şekilde yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

“PEHLİVAN’IN ZİYARETİ DİKKAT ÇEKTİ”

Öte yandan MHP’li meclis üyelerinin bir daha böyle bir şey yapmayacağına değinen Özcan’ın, ‘Bir ziyaret gerçekleşti. Sorun yok artık’ açıklamasının ardından, sosyal medyada MHP MYK üyesi Burak Pehlivan’ın ziyaretini paylaşmasıyla kulislerde, ‘Sorunu Pehlivan halletti’ söylemlerinin oluşmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler