Özcan'dan flaş karar

Özcan'dan flaş karar

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yaptığı flaş açıklama ile Perşembe Pazarı’nın kurulmayacağını duyurdu.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, bölgenin en büyükleri arasında yer alan ve yüzlerce esnafın tezgah açtığı Perşembe Pazarı’nın koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler çerçevesinde kurulmayacağını duyurdu.

 

Özcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi.  “İlçemiz için önemli bir yeri olan ekonomik ve sosyal ihtiyaçlara dönük olarak kurulan Perşembe Pazarı’nın içinden geçtiğimiz bu süreçte kurulmaması kararına varılmıştır. Önlemler çerçevesinde ilçe sınırlarımızda kurulan semt pazarlarında tüm esnafımızın eldiven ve maske zorunluluğuna uyması, sosyal mesafeyi koruması önem arz etmektedir. Tüm dezenfekte çalışmalarımız Pazar yerleri kurulmadan önce ve sonrasında ehemmiyetle yapılmaktadır. Alan büyüklüğü, yayılma koşulları vb. nedenler çerçevesinde ilçemiz için önemli bir yeri olan ekonomik ve sosyal ihtiyaçlara dönük olarak kurulan Perşembe Pazarı’nın içinden geçtiğimiz bu süreçte kurulmaması kararına varılmıştır.

 

 Vatandaşlarımız ihtiyaçlarını haftanın diğer günleri kurulan semt pazarlarında karşılayabileceklerdir. Bu konuda İlçe sakinlerimizin hassasiyetine güveniyor ve tüm halkımıza sağlıklı günler diliyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler