Özcan'dan pozitif vaka açıklaması!

Özcan'dan pozitif vaka açıklaması!

Aydın Nazilli Belediyesi çalışanlarından 2 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Nazilli Belediyesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde 1, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde 1 personelin koronavirüs testi pozitif çıktı. Testleri pozitif çıkan 2 personelin tedavileri evlerinde devam ederken, Nazilli Belediyesi tedbir amaçlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde 14, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde 10, Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü'nde 14 belediye çalışanına idari izin verip evlerinde karantinaya alındığını belirtti. 

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu, ''Biz sürecin başından beri özellikle hem Nazillimizde hem çalışma ekibimizde ciddi önlemler almıştık. Bunlarla ilgili neticelerini hep elde etmiştik. Vatandaşlarımızın dikkatsizliği, izin dönemi, tatile gidilmesi, memleketlere gidilmesi, bayramlar derken Nazillimizdeki bize gelen personellerimiz için gerekli hassasiyeti göstermemize rağmen bulaşımın daha fazlalaşması neticesinde en sonunda bu sosyal yapıdan bir tanesi olan Nazilli Belediyesi’nin de bu işten etkilenmesini doğurdu. Pozitif çıkan arkadaşlarımız durum tespit edilir edilmez karantinaya alındılar. Onlarla irtibatta olan, teşviki mesai eden, tokalaşmış  olan, beraber yemek yemiş olan bütün arkadaşlarımıza da her ne olacaksa olsun, hizmette bile aksamaya sebebiyet verilse de  bütün arkadaşlarımızın hepsine izin verdik. Filyasyon ekiplerine isimlerini bildirdik. Kendim, müdürlerimiz ve çavuşlarımız bizzati bu konuda gerekli hassasiyeti gösterdik. Bütün arkadaşlarımızın isimlerini verdik.

Hepsinin de şuanda izinlerini kullandırtıyoruz. Evlerinde istirahatte ve gözetim altındalar. Sağlık ekipleri de gerekli takiplerini yapıyor. Hastanede yatan yok. Hepsi evlerinde gözetim altında. Pozitif çıkan arkadaşlarımız da hastanede değil kendi evlerindeler. Gerekli hassasiyet ve dikkati gösteriyorlar. Sağlık Müdürlüğümüzdeki ekiplerde gerekli işlemleri yürüttüler. Biz sistem üzerinden de gerekli işlemleri yürüttük. Arkadaşlarımız  inşallah hastalanmamışlardır. Sadece pozitif arkadaşlarımız olur diye bekliyoruz. Bunun dışında başka bir durum söz konusu değil. Çok çok dikkat ediyoruz. Mesafeyi korusalar dahi tedbir amaçlı hassasiyet gösterip izin verdik. Gerekli her türlü tedbiri aldık” 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler