Özcan'ın hevesi kursağında kaldı

Özcan'ın hevesi kursağında kaldı

İYİ Parti Aydın’da ‘Gökbaraz’ krizinin önümüzdeki günlerde büyüyeceği öne sürüldü. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın görevden aldırmak istediği öne sürülen Gökbaraz’a Recep Taner sahip çıkmıştı.

İYİ Parti Nazilli’de yaşanan Gökbaraz krizinin önümüzdeki günlerde daha da derinleşeceği öne sürüldü. İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın görevden aldırmaya çalıştığı iddia edilen Gökbaraz’a İl Başkanı Recep Taner sahip çıktı. 

Gökbaraz’ın istifasını kabul etmediklerini açıklayan Taner, “Ali bey istifa isteğini gerçekleştirdi ama ben istifasını kabul etmedim. Kendisine bir müddet dinlenmesini daha sonrasında da yüz yüze görüşmemizi söyledim. İlerideki günlerde kendisi ve yönetim kurulu arkadaşlarımız ile görüşeceğiz. Şu anda herhangi bir istifa yok, görevine devam ediyor” ifadelerini kullanmıştı.

“MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞINA HAZIRLANIYOR”

Öte yandan göreve geldiği günden bugüne ilçe başkanları ile sorunlar yaşayan ve dikiş tutturamayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın yakın çevresine milletvekilliği için hazırlık yaptığını söylediği belirtildi. Özcan’ın hedefi doğrultusunda Gökbaraz ile sıkıntılar yaşadığı bu nedenle görevden aldırmak istediği iddiaları ayyuka çıktı. Ancak Özcan’ın hegemonyasına İl Başkanı Recep Taner son verdi. 

Özcan’ın görevden aldırmak istediği Gökbaraz’a sahip çıkan Taner, “Görevinde devam et” talimatı verdi. Taner’in kararı karşısında neye uğradığını şaşıran Özcan’ın ne yapacağı merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler