ÖZDEMİR GENÇ YAŞTA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

ÖZDEMİR GENÇ YAŞTA HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU

Atatürk Devlet Hastanesi'nin sevilen personellerinden Erol Özdemir, yakalandığı hastalık nedeniyle genç yaşta hayatını kaybetti.

Aydın, öğle saatlerinde gelen haberle sarsıldı. Efeler ilçesinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesi'nde Üroloji Sistoskopi bölümünde uzun yıllardır görev yapan Erol Özdemir, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Acı haber Atatürk Devlet Hastanesi'ne ait sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. Özdemir'in yakınlarını ve tüm Aydın'ı hüzne boğan ölüm hakkında paylaşım yapan ADH, "Hastanemiz üroloji sistoskopi bölümünde uzun yıllar emek veren Erol Özdemir yakalandığı amansız hastalığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanemizde hayatını kaybetti. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine, kurumumuza, sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz." ifadelerine yer verdi.

Aydın sağlık camiası tarafından yıllardır tanınan ve sevilen gencin ölümünün ardından açıklama yapanİl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz ise "Uzun süredir kanser tedavisi gören Atatürk Devlet Hastanesi personeli Erol Özdemir'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." diye konuştu.

Gencin bugün öğle namazına müteakıp kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildiği öğrenildi.

ettizumwgaasjzf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler