Özhaseki Belediye Başkanlarına milletvekilliği kapısını kapattı

Özhaseki Belediye Başkanlarına milletvekilliği kapısını kapattı

Aydın'da 2 gün boyunca bir dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, milletvekili adayı olmayı düşünen belediye başkanlarına kapıyı kapattı.

AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde kendisine yöneltilen soruyu cevaplayan Özhaseki, "Temel prensibimiz belediye başkanlarımızın işine devam etmesi yönünde" dedi.

"ÜSTLENDİKLERİ GÖREVİ HAKKIYLA YAPSINLAR"

Bu süreçte belediye başkanlarının üstlendikleri görevi hakkıyla yerine getirmelerini temenni ettiklerini dile getiren Özhaseki, "Takvimlendirme daha başlamadı. Cumhurbaşkanımız ile görüştükten sonra net olarak açıklayacağız. Ama temel prensibimiz bizim herkesin işine devam etmesi. Belediye başkanlarımızın üslerine almış oldukları görevi hakkıyla yapmaları. 2015 yılında MYK bir karar aldı. O da istisnası bendim" dedi.

"ZİYARETLERDE SÖZLERİNİ YİNELEDİ"

Öte yandan Özhaseki, bugün devam eden program kapsamında AK Partili belediyeleri ziyaret etti. Ziyaretinde belediye başkanlarının işlerini iyi yaptığını belirten Özhaseki, dün kullandığı cümlelere atıfta bulunarak milletvekilliği kapısını bir nevi tamamen kapattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler