ÖZLEM BAŞKAN SU POLİTİKALARI ZİRVESİ'NE KATILACAK

ÖZLEM BAŞKAN SU POLİTİKALARI ZİRVESİ'NE KATILACAK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun 22-23 Mart'ta İzmir'de düzenlenecek olan Kentlerde Sürdürülebilir Su Politikaları Zirvesi'ne katılacağı öğrenildi.

Kış mevsiminde beklenilen yağışların gelmemesi üzerine Aydın son 10 yılın en kurak zamanlarından birisini yaşamaya başladı. Aydın Ziraat Odası tarafından yapılan açıklama ile tarımsal sulamada tasarrufa gidileceğinin öğrenildiği şehirde barajların doluluk oranı yüzde 35 olarak açıklandı.

Ülke genelinde de yaşanılan kuraklık üzerine 11 Büyükşehir Belediyesi bir araya gelerek "Kentlerde Sürdürülebilir Su Politikaları Zirvesi" düzenlemeye karar verdi. Kuraklığın önüne geçmek için çözüm yollarının aranacağı zirveye Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin de katılacağı öğrenildi.

22-23 Mart tarihlerinde İzmir'de düzenlecek toplantıya kendisinin de katılacağını söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kentlerimizin suyla ilgili sorunlarına karşı etkili politikalar ve eylem planları geliştirmek için 11 Büyükşehir Belediyesi olarak İzmir'de buluşuyoruz. Elde ettiğimiz sonuçları da kamuoyumuzla paylaşacağız" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler