Özlem Hanımla benim arama kimse giremez

Özlem Hanımla benim arama kimse giremez

Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş'ın Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay tarafından görevden alınması Aydın gündemine bomba gibi düştü. Başkan Atay, “Özlem hanımla benim arama Aydın’a ve Efeler’e hizmet etme noktasında kimse giremez” dedi.

 

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay sürpriz bir şekilde Yardımcısı Barış Altıntaş'ı görevden aldı. Altıntaş’ın görevden alınması sonrası Gazete Aydın’a açıklama yapan Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, “Tarafıma yapılan yanlış bir hareket oldu. Gereğini yaptım. Konunun Özlem hanımla ilgisi yok. Özlem hanımla benim arama Aydın'a ve Efeler'e hizmet etme notasında kimse giremez. 

 

Özellikle bu konumda olan arkadaşların sosyal medya paylaşımlarına dikkat etmesi gerekiyor. Biz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile kader birliği, yol arkadaşlığı yapıyoruz. Yeniden tekrar etmek gerekirse, Aydın’a ve Efeler’e hizmet noktasında Topuklu Efe ile aramıza kimse giremez. 

Bu görevlerde hiç birimiz kalıcı değiliz. En verimli, en etkin şekilde süreç içerisinde çalışabileceğimiz arkadaşlarımızla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler