Özlem kızım sesimi duysun

Özlem kızım sesimi duysun

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki Nadiye Çamcı’nın yaşam mücadelesi görenleri duygulandırıyor.

Aydın’ın Efeler İlçesinde yaşamını sürdüren 80 yaşındaki Nadiye Çamcı’nın, zorlu hayat şartlarında ayakta kalma mücadelesi görenleri duygulandırıyor. Maddi olarak durumunun iyi olmadığını söyleyen Nadiye Çamcı, “Felçli oğluma bakıyorum bu nedenle her gün burada mendil satıyorum.” dedi.

 

MADDİ OLARAK ZORLANIYORUM

 

Eşinin 25 yıl önce vefat ettiğini belirten Nadiye Teyze, “Beş çocuk annesiyim. En büyük kızım rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti. En küçük oğlum felçli ona ben bakıyorum onun engelli maaşı var ama o sadece oğlumun masraflarını karşılıyor. Büyük oğlum evli ailesiyle beraber kendisine hayrı yok. Küçük kızım da evliydi şimdi boşanma sürecinde ama eşi boşamıyor. Maddi durumum hiç iyi değil. Bu yüzden herhangi bir yardım yapılabilecek kurumlara başvurduğumda Sosyal Güvencen var diyorlar. Kızım benimle yaşadığı için damadımın da benimle yaşadığını ve eve para getirdiği söylenerek yardım yapılmıyor. Fazla bir şey istemiyorum. Sadece başta yapıp şuan kestiğiniz yemek ve kömür yardımını bana yapın.  Ailem yok bir şeyim yok. 80 yaşındayım ben ölene kadar kolumdan tutun.” diye konuştu.

 

ALLAH HERKESE HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN

 

Zor zamanlar geçirdiğini dile getiren Çamcı, “Çocuklarımdan hayır görmedim. Hep onların acılarını çektim. Hepsini büyüttüm, evlendirdim, ev bark sahibi yaptım ama daha sonra benim yüzüme bakmadılar. Büyük oğlumun kendine hayrı yok. Büyük kızım vefat etti onun acısı hiç bitmiyor. Bir kızım boşanma evresinde. Küçük oğlum felçli ben bakılacak durumdayken ona da ben bakıyorum.” dedi.

 

BANA MÜDAHALE ETMESİNLER YETER

 

Kent Meydanı’nda sattığı mendil ve çakmaktan ihtiyaçlarını karşıladığını söyleyen Nadiye Teyze,” Zabıtalar tezgah açmama izin vermiyor. Daha önce pazarcılık yaparak para kazanıyordum. Orda da bu şekil sıkıntılarla karşılaşıyordum. Pazarcılar pazar yeri için sürekli benimle tartışırlardı. Bir gün pazara Özlem Çerçioğlu gelmişti. Daha Belediye başkanı olmamıştı o zaman. Bu sorunuma şahit oldu. Belediye Başkanı olduğu zaman pazara geldi. Pazar yeri sorunu için benim yerimi şöyle bir çizdi. Daha da bana kimse karışamadı. Rahatsızlığım nedeniyle pazarcılık yapamaz oldum ve burada böyle kendi çapımda bir tezgah açtım ama ona da zabıta izin vermiyor. Özlem kızım tekrar yerimi çizsin başka bir şey istemiyorum.” İfadelerini kullandı.

 

HABER: (AYDAN KAYHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler