Özmen'den milletvekili adaylığı konusunda açıklama

Özmen'den milletvekili adaylığı konusunda açıklama

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen AGC'yi ziyaret etti. Özmen milletvekilliği adaylığı konusundaki soruya, “İstişareler doğrultusunda belli olacak. Genel Merkezimizin takdiri” dedi. 

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etti. Özmen'i cemiyet başkanı Ferdi Uzun, yönetim kurulu ve gazeteciler karşıladı. Özmen'e İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir ile yönetimleri eşlik etti. 

Kendisine yöneltilen milletvekilliği adaylığı konusunda konuşan Özmen, “Bizim yıllardır partimizin usulü şudur. Milletvekili seçimlerinden önce görevde olan arkadaşlarımızın milletvekili adayı olabilmesi için genel merkezimizin takdiri oluyor. 2015 Haziran seçimlerini, Kasım seçimlerini yaşadık. 2018 Haziran seçimlerini de yaşadık. Bu süreçte de il başkanlığı görevimiz vardı. Bu dönemde genel merkezimizin milletvekilliğine olur verdiği isimler oldu. Bunların içinde aday gösterilen oldu gösterilmeyen oldu. Tabi onlar genel merkezin teşkilat planlaması ile ilgili. Aydınla ilgili takvim de günü geldiğinde genel merkezimizde yapılan istişareler doğrultusunda belli olur. Şu an için konuşulan ve belli olan bir şey yok" dedi.

Özmen: "Yol yürüdüğümüz arkadaşları orada görmek üzücü" 

Öte yandan Özmen, Aydın İnsan Hakları Derneği'nin düzenlediği ve HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun katıldığı dayanışma kahvaltısında yer alan Saadet Partisi eski İl Başkanı Ali Söğüt'e sitem etti. Özmen, "CHP, DEVA partisi beni çok ilgilendirmiyor ama beni en çok üzen orada yıllarca beraber yol yürüdüğümüz, omuz omuza siyaset yaptığımız arkadaşlarımızın o kahvaltıda olmasıydı o beni gerçekten derinden yaraladı. Bizimle yan yana gelmeye bile yanaşmayan arkadaşlarımızı çok rahat bir şekilde HDP'nin gölgesi altında bulunması bizi üzdü" diye konuştu.

29bc389c-712e-413a-9690-9dfa7ef75a4c.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler