Özmenderes Pide’den gazetecilere tahinli pide ikramı

Özmenderes Pide’den gazetecilere tahinli pide ikramı

Özmenderes Pide’nin işletme sahibi Mehmet Avcu, kentte görev yapan gazetecilerin oynadığı halı saha maçını izledi. Yaptığı çeşitli pidelerle meşhur olan Avcu, Özmenderes Pide’nin özel lezzetlerinden biri olan tahinli pideyi maç sonunda gazetecilere ikram etti.

Aydın’ın Efeler ilçesinin marka işletmelerinden biri olan Özmenderes Pide’nin işletme sahibi Mehmet Avcu, halı saha maçı yapan basın mensuplarına tahinli pide ile sürpriz yaptı. Ulusal ve yerel basın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerin her hafta düzenli olarak Pamuk Halı Saha’da yaptığı bu haftaki maçını, Özmenderes Pide’nin işletme sahibi Mehmet Avcu da izledi. Büyük heyecana sahne olan maçın sonunda Avcu, Özmenderes Pide’nin özel lezzetlerinden biri olan tahinli pideyi maç sonunda gazetecilere ikram etti. Gazetecilerle sohbet eden Avcu, mücadelelerinden dolayı her iki takımı tebrik etti.

GAZETECİLERDEN AVCU’YA TEŞEKKÜR

Pide, döner, ızgara, kiremit, çorba ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra pizza lezzetleriyle kentin marka işletmelerinden biri olan Özmenderes Pide’nin işletme sahibi Avcu, “Gazeteci arkadaşlarımızın halı maçını ziyaret ederek onlarla bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Gazeteci arkadaşlarımız zor bir mesleği icra ediyor. Biz de kendilerine tahinli pide ikram ederek ağızlarını tatlandıralım istedik. Keyifli bir maç ve sohbet oldu. Sahadaki mücadelelerinden dolayı gazeteci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.” dedi. Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun ve gazeteciler, tahinli pide ikramı ve ziyaretlerinden dolayı Avcu’ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler