ÖZMEN'LE YOLA DEVAM KARARI

ÖZMEN'LE YOLA DEVAM KARARI

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın 7. Olağan kongre süreci ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti Aydın Milletvekilleri ve Cumhur İttifakı üyesi belediye başkanları da katılım gösterdi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, partinin Aydın il binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim ve Rıza Posacı'da katıldı.

whatsapp-image-2021-01-08-at-10-45-36.jpeg

AK Parti Aydın 7. Olağan kongresinin 18 Ocak Pazartesi günü saat 11.30'da Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşeceğinin açıklandığı toplantıya, birçok Cumhur İttifakı üyesi belediye başkanı da katılım gösterdi. 

whatsapp-image-2021-01-08-at-10-45-35.jpeg

Toplantının esas konusu ise Özmen'in kongre günü Aydın İl Başkanlığı için tekrar adaylığını koyacağını açıklaması oldu. Başarılı çalışmalarıyla Aydınlılar tarafından takdirle karşılanan Özmen'in tekrar aday olacağını açıklaması AK Parti Aydın İl Teşkilatı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Konu hakkında basın açıklaması yapan Özmen, "Zor bir yılı geride bıraktık. Bir yandan salgın ile mücadele ederken, bir yandan da çarkı durdurmadan yatırımlar, üretimi ve ticareti artırmaya gayret ettik. Sosyal devletin gereklerini yerine getiren Devletimiz bu süreçte sağlık sisteminin gücü ile dünya devletleri arasında ön plana çıktı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin etkin ve hızlı karar alma özelliğine hep beraber şahit olduk. Salgın ile mücadelenin yanında içeride ve dışında terörle mücadelemiz devam etti. Libya'da savaşın seyrini değiştirdik, Suriye'de, Kuzey Irak'ta sınırlarımızı tehdit edenler ile mücadelemiz kararlı bir şekilde devam etti. Mavi Vatan da enerji kaynağı arayışımız sürüyor, yıl içinde Cumhurbaşkanımız doğalgaz rezervlerinin müjdesini verdi. Milli Savunma sanayinde yerlilik oranı hızla yükselmeye devam ediyor. Azerbaycan'da yıllardır Ermeni işgali altında olan toprakların geri alınmasındaki katkımız tüm dünya tarafından biliniyor. Bu süreçte bizden yardım isteyen hiçbir mazlumu geri çevirmedik. Ayasofya'yı tekrar ibadete açarak gençliğimizin hayallerinden birini gerçekleştirdik. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşa edildiği bu süreçte bu hayalimizin de ete kemiğe büründüğünü görüyoruz

Aydınımızda da yatırımlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Sözünü verdiğimiz bir çok vaadimizin temeli atıldı, atılacak. Hafta içinde ilimizde başta Şehir hastanesi olmak üzere devam eden sağlık yatırımları ile ilgili il sağlık müdürümüzden bilgi aldık.2022 yılı sonuna kadar inşallah bir çoğunu tamamlamış olacağız.

Yine 2020 yılı içinde hem ana kademelerimizin ilçe kongrelerini, hem kadın ve gençlik kollarımızın ilçe kongrelerini tamamladık. Yaz aylarında salgının imkan verdiği ölçüde kıymetli vekillerimiz ile ilçelerimizde programlar yaptık, hemşerilerimizin yanında olduk.2020 yılı AK Parti'nin 19 yıllık tarihinde en çok üye kaydedilen yıl olarak tarihe geçti. Şimdi 2021 yılındayız.2021 yılı bizim altın yılımız olacak.2023 hedeflerimize emin ve kararlı adımlar ile yürüdüğümüz, salgından sonra sahada daha çok görüneceğimiz bir yıl olacak. İlçe Başkanlarımız ile bu yıl yapacağımız çalışmaları planlamaya başladık, salgın sonrası bahar aylarının ve Ramazan ayının hazırlıklarını yapıyoruz.

Önümüzdeki dönem az önce de ifade ettiğim gibi 2023'e giden süreçte büyük bir önem arz etmektedir. Bu süreç büyük ve güçlü Türkiye'nin tahkim edildiği, Lider ülke Türkiye hedefine daha da odaklanacağımız bir dönem olacaktır. AK Partimizin bu dönemde Milletimize öncülük etmek gibi tarihi bir sorumluluğu da var. Hukuk ve ekonomi alanındaki reform çalışmalarımız ile 2021 yılına başlayacağız. 

Bir müddet önce başlanan ancak salgın nedeniyle tekrar ertelenen il kongrelerimiz inşallah 13 Ocak'ta tekrar başlıyor. İlimizin kongresi de nasip olursa 18 Ocak 2021 Pazartesi günü saat11.30'da Aydın Atatürk kapali Spor Salonunda gerçekleştirilecektir. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizi 7.Olağan kongremize davet ediyoruz. Kongremizde salgın kurallarına uyacağız,temizlik, maske ve mesafeye riayet edeceğiz. Aynı gün ve saatte gerçekleşecek kongrelere Genel Başkanımız/Cumhurbaşkanımız canlı bağlantı yoluyla katılacaktır. Yine tüm illerdeki kongrelerimize genel başkan yardımcılarımız da katılacaktır.

Bu vesile ile 7.Olağan Kongre sürecimizde de bu emaneti taşıma görevini bize tevdi eden başta Genel Başkanım/Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Teşkilat Başkanım Sayın Erkan Kandemir'e, Ege bölgesi koordinatörü Sayın Murat Baybatur'a ve Aydın İl Koordinatörümüz Sayın Ismail Kaya'ya teşekkür ederim.

Yine Milletvekilim KİT Komisyonu Başkanı Sayın Mustafa Savaş'a, milletvekilim MKYK üyemiz Sayın Metin Yavuz'a, milletvekilim Plan Bütçe komisyonu üyesi Sayın Bekir Kuvvet Erim'e, milletvekilim Tarım, Orman ve Köyişleri komisyonu üyesi Sayın Rıza Posacı'ya bu süreçte bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Yaklaşık 3 yıldır özveri ile mücadele eden il yönetim kurulu üyelerime, bu süreçte beraber çalıştığımız önceki dönem ve simdiki ilce başkanlarıma, il kadın kollar başkanım Sayın Duygu Göğde'ye, il gençlik kolları başkanım Sayın Ali Demir e, birbirinden değerli, icraatları ile ilçelerinde hizmet yarışına giren Belediye Başkanlarıma da teşekkür ediyorum.

2023'e giden bu yolda sorumluluk taşımak isteyen bir çok arkadaşımız ile görüştük, istişare ettik. Bu sürece destek vermek isteyen bir çok arkadaşımız var.Bu vesileyle büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolunda ben de varım, destek olmak istiyorum diyen arkadaşlarımızın da bizimle irtibata geçmesini rica ediyorum.

Son söz olarak,partimizin kuruluşundan bugüne bu emaneti taşımaya gayret eden üyesinden milletvekiline, bakanından sandık müşahidine,gencinden yaşlısına emeği geçenler ile biz büyük bir aileyiz, kutlu bir davanın mensuplarıyız. Rabbim izin verdiği müddetçe nasıl bugüne kadar hep birlikte gayret ettiysek, bundan sonra da makamımız ne olursa olsun, birlik ve beraberlik içerisinde dostlukları çoğaltarak, düşmanlıkları azaltarak, safları sıklaştırarak inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2021-01-08-at-10-45-37.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler