“Pamukörenspor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız”

“Pamukörenspor'u layık olduğu yerlere taşıyacağız”

Aydın Amatör Süper Lig 2. Grup'ta mücadele eden şampiyonluk adaylarından Kuyucak temsilcisi Pamukörenspor, ilk devreyi namağlup lider tamamladı. Teknik adam Süleyman Bacaksız ilk devreyi değerlendirdi.

İlk devrenin son haftasında oynadıkları Salavatlı maçını da kazanarak ilk devreyi lider bitirdiklerini açıklayan Pamukkörenspor Teknik Direkörü Süleyman Bacaksız, "Futbolcu kardeşlerim ile birlikte çok iyi mücadele ederek ilk devreyi lider bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Grubumuzda Play-Off iddiası bulunan takımlarla ilk maçları içerde oynamanın avantajından yararlandığımızı düşünüyorum. Devre arasını da iyi geçirerek ikinci devreye çok daha hazır halde başlayacağız. Futbolcularımıza güveniyorum. Pamukörenspor'u layık olduğu güzel yerlere taşıyacağımızdan eminim. Karakterli futbolculara sahibiz, ikinci devrede de mücadelemizi en üst seviyede vermeye devam edeceğiz. Tüm rakiplere saygı duyuyoruz" dedi. 

Pamukörenspor, futbolcularına 1 haftalık izin verirken ardından ikinci devrenin hazırlıklarına gelecek hafta başlayacak. İkinci devrenin ilk haftasını da rakibinin ligden çekilmesiyle maç yapmadan geçirecek olan Pamukörenspor, rakiplerine göre 1 hafta daha fazla ara vermiş olacak.  İkinci devre 30 Ocak'ta oynanacak olan maçlarla başlayacak. Öte yandan Pamukörenspor 22 puanla grubun en fazla puan toplayan, 30 golle en fazla gol atan takımı olurken, 9 golle de grubun en az gol yiyen ikinci takım olarak ilk devreyi lider bitirdi.


whatsapp-image-2022-01-03-at-12-14-40.jpg


whatsapp-image-2022-01-03-at-12-14-41.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler