Pandemi döneminde artan kuruyemiş satışları yeniden düşüşte

Pandemi döneminde artan kuruyemiş satışları yeniden düşüşte

Pandemi döneminde kuruyemiş satışları tavan yapmışken düğünlere yeniden getirilen kısıtlama ile kuruyemiş satışları düştü.

Temmuz ve Ağustos ayında yeniden açılan düğünler ile canlanan kuruyemiş sektöründe, düğünlere getirilen yeni kısıtlama satışların azalmasına yol açtı. 

‘’SATIŞLARDA CİDDİ AZALMA SÖZ KONUSU’’

Aydın’ın Efeler ilçesi Sobacılar Çarşısı’nda, kuruyemiş dükkanı bulunan Hasan Bozkurt özellikle yeni getirilen kısıtlama ile, kuruyemiş satışlarında ciddi azalmanın söz konusu olduğunu söyledi. 

Pandemi döneminde, vatandaşımız sürekli evde olduğu için satışların iyi olduğunu söyleyen Bozkurt, ‘’Yeni getirilen düğün kısıtlaması ile satışlarımız da azalmalar oluyor. Pandemi döneminde çok bir zorluk yaşadığımız söylenemez. Aksine insanlar sokağa çıkma yasakları olduğu dönemler de kuruyemişe yöneldi ve dolayısıyla satışlarımız da çok güzel bir artma söz konusu oldu. Düğünlere getirilen son kısıtlama öncesinde de satışlarımız gayet iyi durumdaydı. Ancak bir saat kısıtlama getirildikten sonra önce ki kadar çok satış yapamıyoruz. Ama tabi bu kısıtlamalar da sağlığımız için. Temennimiz bu dönemin çabucak atılmasıdır’’ ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler