PARTİ TABANI KARAÇANCI'YI TİYE ALDI

PARTİ TABANI KARAÇANCI'YI TİYE ALDI

AK Parti'de Pazartesi günü yapılacak kongrede ikinci listeye parti tabanından tepki geldi.

AK Parti Aydın'da kongre heyecanı yaşanmaya devam ediyor. 18 Ocak Pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan'ın da videokonferans yoluyla katılacağı 7. Olağan İl Kongresinde, AK Parti Genel Merkezi tarafından mevcut başkan Ömer Özmen'le yola devam kararı alınmıştı. 

"DAHA ÖNCE KENDİNİ BAŞKAN İLAN ETMİŞTİ"

Pazartesi günü yapılacak kongreye Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesini sorgulayarak ikinci liste ile katılmayı hedefleyen ve siyasi geçmişinde sadece Söke İlçe Başkanlığı bulunan Tanju Karaçancı, daha önce de kendi kendini İl Başkanı ilan etmişti. Karaçancı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Hayırlı olsun' ifadesine yer vermiş ve takipçileri tarafından il başkanlığı için tebrik mesajları almıştı. Ancak Karaçancı kısa bir süre sonra geri vites yaparak paylaşımını silmişti. 

"TABAN BU DURUMDAN RAHATSIZ"

Her fırsatta Erdoğan'ın davasının adamı olduğunu belirten Karaçancı'nın ikinci liste hazırlığına tabandan tepki geldi. Birçok parti üyesi, "Sözde reisin davasının adamı. Ama reisin aday gösterdiği kişinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sadece makam hırsı başka bir şey değil. Zaten bu adam kendini ayda bir kez il başkanı ilan ediyordu. Gerçek bir AK Partili Recep Tayyip Erdoğan'ın kararına karşı gelmez. " ifadelerine yer verdi. 

"DELEGELERİN KARARI BELLİ"

Öte yandan kongrede delege olarak oy kullanacak kişilerin tamamının AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği isim olan Ömer Özmen'e oy vermesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler