"PARTİMİZLE İLİŞİĞİ KESİLMİŞTİR"

"PARTİMİZLE İLİŞİĞİ KESİLMİŞTİR"

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, yerel bir gazetede çıkan eski AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı'nın uyuşturucu kullandığı yönündeki iddialar hakkında açıklama yaptı.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı hakkında dün akşam ortaya atılan iddialar Aydın gündemine bomba gibi düştü. Yerel bir internet haber sitesinde yayınlanan haberde ortaya atılan iddiaya göre, eski AK Parti Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı Y.Ç.'ye, uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle emniyette işlem yapıldı. Olayın ortaya çıkmasının ardından görevinden alınan Y.Ç., AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları'na gönderilerek burada Doğu Bölgesi Koordinatörü yapıldı.

İDDİALARI YANITLADI

Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, iddiaları yanıtladı. Bahsi geçen şahsın partiyle ilişiğinin kesildiğini belirten Demir, "Başkanlığımızca kamuoyunu aydınlatma gereği duyulmuştur. Söz konusu haberde geçen şahsın işlemiş olduğu suç tarafımızca öğrenildiği gibi istifası alınarak partimizle ilişiği kesilmiştir ve ismi geçen şahsın Doğu Bölgesi Koordinatörü olduğu haberi gerçeğe aykırıdır. Partimizin edindiği düstur üzerine; Türk aile yapısıyla, milli ve manevi değerlerimizle uyuşmayan davranışlar bizleri derinden yaralamıştır. Ayrıca, bir kişinin fiilinden dolayı Sayın Vekilimizin ve Teşkilatımızın zan altında bırakılmasını kabul etmek mümkün değildir. Partimizi yaralamak ve yıpratmak isteyenler bilmelidir ki partimizin manevi ve ahlaki değerlerimizle örtüşmeyen hiçbir eyleme müsamahası yoktur" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler