Pazarcılar Ayağa Kalktı

Pazarcılar Ayağa Kalktı

Eski Otogar alanında kurulacak pazar yerinde kota uygulaması yapılacağının açıklanmasının ardından Aydınlı pazarcılar isyan etti.

​Eski Otogar mevkiinde toplanan pazarcılar, alınan kararı protesto etti. Pazarcı esnafları, oda kaydı bulunmayan pazarcılarında yarın tezgah açmak için pazar alanına geleceğinin bilgisini aldıklarını dile getirdi. Sık sık tartışmaların yaşandığı alana çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

 

HAKKIMIZ GASP EDİLİRSE TEZGAH AÇMAYACAĞIZ

 

Bölgeye gelen zabıta ekiplerine isyan eden pazarcı esnafı, “Yaklaşık 3 aydır doğru düzgün tezgah açamıyoruz. Aldığımız ürünlerin çoğu elimizde kalıyor. Bir de üzerine yarın sınırlı sayıda tezgah açılacağı söylendi. Yarın burada çok büyük kargaşa çıkacak. Çünkü oda kaydı olmayan kişiler de yarın gelecek buraya tezgah açacak. Biz hakkımızı gasp ettirmeyiz” diye konuştu. 

 

HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ALACAĞIZ

 

Öte yandan Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yarın hiçbir problem olmayacağını ve her türlü önlemi alacaklarını belirtti. Sabahın erken saatlerinde girişlerde görev alacaklarını belirten ekipler, “Hiçbiriniz mağdur olmayacaksınız. Bizler sizler için her türlü önlemi aldık. Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu çalışmaları yapmak zorundayız. Yarın kaydı bulunmayan hiç kimse bu alana giremeyecek” dedi. 

 

Zabıta ekiplerinin verdiği sözün ardından pazarcı esnafı olaysız bir şekilde bölgeden ayrıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler