Pehlivan: 'Hiçbir ayrım yapmadan her vatandaşımıza eşit hizmet edeceğiz'

Pehlivan: 'Hiçbir ayrım yapmadan her vatandaşımıza eşit hizmet edeceğiz'

Efeler Belediye Başkan adayı Burak Pehlivan, Alevi Kültür Dernekleri ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Aydın Şubelerini ziyaret etti. Pehlivan, ‘Cami ne kadar bizimse, Cem evi de o kadar bizimdir’ dedi.

31 Mart seçimleri öncesi saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Pehlivan, Alevi Kültür Dernekleri Aydın Şubesi Dernek Başkanı Kenan Turan ve üyeleri ile Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Aydın Şubesi Dernek Başkanı Dr. Rıza Akdeniz ve çalışma arkadaşlarını ziyaret etti. Ziyarette, her zaman Alevi derneklerinin kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Pehlivan, “Alevi kardeşlerimizin her zaman yanında olamaya gayret ettik. İnşallah bundan sonra da her zaman yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-03-19-at-16-45-32-1.jpeg

“KAPIMIZ ARDINA KADAR AÇIK”

Efeler’de yaşayan her vatandaşa kapılarının ardına kadar açık olduğunu söyleyen Pehlivan, “Biz hiçbir ayrım yapmadan kentimizde yaşayan her vatandaşımıza hizmet edeceğiz inşallah. Alevi kardeşlerimiz ile sürekli dirsek temasımız olacak. Cem evlerinin bakımı başta olmak üzere, eksik gördüğümüz her alanda, her türlü talep ve isteklerine destek olacağız” diye konuştu.

"EFELER'İ ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ"

Pehlivan'ın ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren dernek başkanları, "Biz Efeler'i Burak başkanla birlikte ortak akılla yönetelim istiyoruz" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-03-19-at-16-45-31.jpeg

whatsapp-image-2024-03-19-at-16-45-31-1.jpeg

whatsapp-image-2024-03-19-at-16-45-32.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler