Rektör Aldemir'den Rabia için başsağlığı mesajı

Rektör Aldemir'den Rabia için başsağlığı mesajı

ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir, hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Rabia Calayır için başsağlığı mesajı yayınladı.

Olay, gece saatlerinde Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Orta Mahalle'de meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Cumartesi Pazarı mevkiinde bulunan hemzemin geçitte bir kişinin trenin önüne atlayarak intihar ettiğini gören vatandaşlar durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Hızla olay yerine gelen ekipler, trenin çarpmasıyla 3 parçaya bölünen ve hayatını kaybeden kadının cansız bedenini incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na sevk etti. Burada yapılan incelemede cansız bedenin Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü öğrencisi Rabia Calayır'a (23) ait olduğu tespit edildi. Calayır'ın acı haberi sevenlerini ve tüm Aydın'ı yasa boğdu.

"TEESSÜRLE ÖĞRENDİM"

Calayır'ın acı haberinin ardından taziye mesajı yayınlayan ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir, "Üniversitemiz Aydın İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü öğrencimiz Rabiya Calayır'ı elim bir kaza sonucu kaybettiğimizi teessürle öğrendim. Başta Calayır ailesi olmak üzere, yakınlarına ve öğrencimizin okul arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler