Rektör Aldemir'den Samet'e destek

Rektör Aldemir'den Samet'e destek

İncirliova'da geçtiğimiz yıl geçirdiği kaza sonucu 2 kolunu da kaybeden Samet Aktepe'ye bir destekte ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'den geldi.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde geçtiğimiz yıl geçirdiği kaza sonucu kollarını kaybeden Samet Aktepe' için Aydın Valiliğince bir yardım kampanyası başlatılmıştı. Gencin protez kol sahibi olabilmesi için başlatılan yardım kampanyasına destekler çığ gibi büyürken, Aktepe'ye bir destekte Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Akdemir'den geldi. Katıldığı bir televizyon programında açıklama yapan Aldemir, Aktepe için başlatılan yardım kampanyasına 5 bin lira bağışladı.

"İNŞALLAH BAŞKALARI İÇİN DE ÖRNEK TEŞKİL EDER"

Kendisi de baba olan Aldemir, Aktepe'nin yaşadığı durumun ağırlığını dile getirdi ve vatandaşları empati yapmaya davet etti. Aldemir, Samet'in yaşadığı durum çok ağır. Ben hem bir eğitimci olarak hem de bir baba olarak empati yaptığımda bu tür durumlar için mutlaka harekete geçmek zorunda hissediyorum. İnsan olarak birbirimizden sorumluyuz. Üniversite Hastanemizde imkânlarımız dâhilinde yapabileceğimiz her şey için Samet'in yanında olmak isteriz.

Ülkemizin gençleri için sorumluluğumuz var, biz küçük bir adımla bu yolda niyetimizi ortaya koyduk. İnşallah ortaya koyduğumuz bu niyet başkaları için de bir örnek teşkil eder" dedi.

Gencin yardım kampanyasının tamamlanmasının ardından tedavisinin ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde devam edeceğini dile getiren Aldemir, "Samet kardeşimizin bundan sonraki süreçte maddi ve manevi olarak yanında olacağız. Türk toplumunun en önemli özelliği hayırseverliği ve yardımlaşma duygusudur. Şahsım adına katkıda bulunduktan sonra ifade etmeliyim ki, Samet'in protezi sağlandıktan sonra tüm tedavi sürecini de Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi olarak üstleneceğiz. Buradan duyarlı vatandaşlarımıza da çağrıda bulunmak istiyorum; gelin bu duyarlılık hareketine destek olun" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler