Rektör Kent: "Vizyonumuzu ileri taşıyacağız"

Rektör Kent: "Vizyonumuzu ileri taşıyacağız"

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, ADÜ’nün 2024 yılı bütçesinin 4 milyar 314 milyon 808 bin TL olarak kabul edildiğini duyurdu. Kent, emeği geçenlere teşekkür etti.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 2024 Merkezi Yönetim Bütçesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda devam eden bütçe görüşmeler sonucunda 4 milyar 314 milyon 808 bin TL olarak kabul edildi.



2023 yılı bütçesi 1 milyar 584 milyon 413 bin TL’yken, ADÜ’nün ortaya önemli ve başarılı projeleri sayesinde 2024 yılı bütçesinin 4 milyar 314 milyon 808 bin TL’ye yükselmesi ile hizmet şansı ve misyonu yüklendiğini belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Vizyonumuzu ve ufkumuzu daha ileriye taşıyarak, ülkemize ve Aydın’a hizmet noktasında artık daha büyük bir sorumluluğumuz var. Üniversitemizin 2024 yılı bütçesi 4 milyar 314 milyon 808 bin TL olarak kabul edilmiştir. Bu bütçeyi Üniversitemizin önem ve öncelikleri doğrultusunda kullanarak daha ileriye taşımak en büyük hedefimiz. Emeği geçen herkese Üniversitem ve Aydın halkı adına teşekkür ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler