Rıdvan Eşin İYİ Parti'ye mi geçiyor?

Rıdvan Eşin İYİ Parti'ye mi geçiyor?

Aydın’ın tanınmış iş insanlarından olan Rıdvan Eşin’in İYİ Parti’ye geçeceği öne sürüldü.

2019 yerel seçimleri öncesi AK Parti’den Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı olan ancak parti tarafından aday gösterilmeyen tanınmış İş İnsanı Rıdvan Eşin’in parti değişikliğine gideceği öğrenildi. Aday gösterilmemesine rağmen saha çalışmalarına ara vermeyen Eşin, bu süre zarfında çeşitli görüşmelerde gerçekleştirdi.

“NAZİLLİ BELEDİYESPOR’A SPONSOR OLDU”

Eşin, sürpriz bir şekilde TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Aydın ekibi Nazilli Belediyespor’a isim sponsoru oldu. Eşin Group olarak 4 yıllık isim sponsorluğu anlaşmasına imza atan Rıdvan Eşin’in siyah beyazlı ekibe 13 Milyon TL ödeyeceği basında yer aldı.

“ÖZCAN İLE OFİSİNDE GÖRÜŞTÜ”

AK Parti’den hiçbir kulvarda aday gösterilmemesine kesin gözüyle bakılan Rıdvan Eşin’in, yaşanan gelişmelerin ardından Türkiye siyasetinde son dönemde başarılı bir ivme kazanan İYİ Parti’ye geçeceği kulislerde konuşulmaya başlandı. Sponsorluk anlaşmasının ardından, Eşin’in Kuyulu Mahallesi’nde bulunan ofisinde İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile sık sık görüşmeler gerçekleştirdiği de ortaya çıktı.

“AKŞENER İLE GÖRÜŞTÜRME TEKLİFİ”

Öte yandan İYİ Parti’ye yakın kaynaklardan edinen bilgiye göre, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın Rıdvan Eşin’e, Meral Akşener ile görüşme teklifinde bulunduğu da öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler