Sadık dost ''Dex''

Sadık dost ''Dex''

Sokak köpeği Dex, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde temizlik personeli olarak çalışan Selçuk Yamanoğlu'na  her gece arkadaşlık ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde temizlik personeli olarak çalışan Selçuk Yamanoğlu'na Adnan Menderes Bulvarı üzerinde sürdürdüğü her vardiyada sadık dostu Dex eşlik ediyor.

Yamanoğlu, Dex'in her gece kendisini takip ettiğini ve vardiya bitimine kadar yanında olduğunu söyledi. Dex'i 1 ay kadar önce sokakta bulduğunu ve kendisini beslediği günden bu yana adeta maskotları olduğunu belirten Yamanoğlu, artık onunda kendilerinden biri haline geldiğini ifade etti.

"BAZEN DEPODA YATIYOR BAZEN EVİMDE"

Dex'in tüm aşılarını yaptırdıkları, kendisine köpekler saldırdığında ise yaralarıyla kendisinin ilgilendiğini belirten Yamanoğlu; "Artık bizden biri oldu. Her vardiyada yanımızda, bazen evime geliyor orada yatıyor, bazen bizim depomuzda yatıyor. Canı sıkılırsa meydana geldiği de oluyor ama beni gördüğü anda tüm gece takip ediyor. Tüm aşılarını yaptırdık, bakımını üstlendik, mamasını üstlendik. Artık o benim, ben de onun sadık dostu oldum." diye konuştu.

Yağmurlu günlerde Dex'e yağmurluk, soğuk günlerde ise kazak giydirdiğini söyleyen Yamanoğlu, köpeğin Aydınlılar tarafından da sevildiğini söyledi.

Öte yandan Yamanoğlu'nun Aydınlılardan bir isteği oldu. Vatandaşların bu süreçte çok dikkat etmesi gerektiğini söyleyen Yamanoğlu, pandemi sürecinin vatandaşların dikkatleri ile en kısa sürede bitebileceğini dile getirdi.

c8833beb-9d96-4e54-9647-1041c81db834.jpg

26382100-a4bc-4e2e-857a-4584ca444b24.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler