Sahte komutan kıskıvrak yakalandı

Sahte komutan kıskıvrak yakalandı

Aydın, Denizli ve Muğla'da kendisini jandarma olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla yakalanan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) kent merkezi ile Aydın ve Muğla illerinde yaşayan yaşlı vatandaşların dolandırılması olaylarıyla ilgili başlattığı çalışmada 2 şüpheliyi tespit etti. JASAT ekipleri zanlıların kendilerini jandarma olarak tanıtarak "Köyde birisi öldü. Ölen kişinin paraları evinizdeki paralar arasındaymış. İncelenmek üzere paraları bana vermeniz gerekiyor. İncelendikten sonra karakolda size teslim edeceğiz." diyerek vatandaşların evindeki paraları alarak kaçtıklarını belirledi.

 

Zaman kaybetmeden harekete geçen ekipler, güvenlik kameralarından araçları tespit edilen Musa K'yı (40) Aydın'da sahte jandarma elbisesiyle, Sinan Ş'yi (38) ise Pamukkale ilçesinde bir eğlence merkezinde yakaladı.

 

Musa K. ile Sinan Ş. savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler