''Salash'' giyim açıldı

''Salash'' giyim açıldı

Aydın'ın Efeler ilçesinde açılışı gerçekleştirilen 'Salash' giyim mağazası gençlerin ilgi odağı oldu.

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesi'nde Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın katılımıyla açılan ve iki genç girişimci İbrahim Ortaç ile Furkan Geylani'nin sahibi olduğu 'Salash' isimli giyim mağazası gençlerin uğrak mekanı haline geldi. Tekstil sektöründe yaklaşık 15 yıllık tecrübelerinin olduğunu belirten Ortaç, "Ürünlerimizin kalitesine güveniyoruz" dedi. 

"HER CEBE UYGUN FİYATLAR"

Birçok ürünün kendi üretimleri olduğunu belirten Ortaç, "Tekstil sektöründe uzun yıllardır hizmet verdiğimiz için geniş bir kitleye hitap ediyoruz. Açılışı yaptıktan sonra genç kardeşlerimizin ilgisi büyük oldu. Mağazamızda kaliteli ürünler uygun fiyata satılıyor. Her cebe uygun fiyatlar ile ürünlerimizi satıyoruz. Vatandaşlarımızı en kısa sürede mağazamıza çay kahve içmeye bekliyoruz" dedi. 

"CESARETLERİ İÇİN TEBRİK EDİYORUM"

Açılış kurdelesini kesen Başkan Atay, "Genç girişimci kardeşlerimi bu cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Çünkü ekonomik şartların iyi olmadığı bu dönemde ticaret yapacaklar. Efeler ilçemize hayırlı olsun. Bereketli ve kazançlı satışları olsun" dedi.

dd51bf0d-026b-416e-b2d4-5fd43b118946.jpg

ff3434ad-98dc-466c-9ca3-2ec02260aa00.jpg

eaf9e0a5-6d63-4092-8473-a67b13ab7e3f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler