SALGINA RAĞMEN YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

SALGINA RAĞMEN YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, dün Efeler ilçesinde inşaatı devam eden Şehir Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Yavuz, Aydın için yapılan yatırımların hız kesmeden devam ettiğini ve edeceğini dile getirdi.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim ve Metin Yavuz, dün Efeler ilçesinde inşaatı devam eden Aydın Şehir Hastanesi alanını ziyaret etti. Şantiyede incelemede bulunan Metin Yavuz, ziyaret sonrası basın açıklaması yaptı.

"AYDIN ARTIK SEVK EDEN DEĞİL SEVK ALAN KONUMA GELECEK"

Gazetecilerin sorularınıda yanıtlayan Yavuz, Aydın için yatırımların salgın dahi olsa hız kesmeden devam ettiğini ve edeceğini dile getirdi. Yavuz, "Aydın artık sevk eden değil sevk alan bir konuma gelecek inşallah. Çok önemli bir konuda mevcut hastanelerle ilgiline yapılacağı. İnşallah onlara da yön vereceğiz Allah’ın izni ile.

Bir altının çizilmesi gereken nokta da, Türkiye hakikaten dünyada ki bu salgın döneminde dahi devlet gelirlerinin azaldığı bir dönemde böyle bir yatırıma temel atabiliyor. Güçlü bir ülkeyiz, inşallah Aydın'ımız için de hayırlı olacak diye düşünüyorum.1400 yatak kapasitesine ulaşmasındaki hassas konulardan bir tanesi de yoğun bakım üniteleri. Salgın döneminde bunun ne kadar ihtiyaç olduğunu sayın Cumhurbaşkanımızın çok hızlı karar verip çok hızlı adımlar ile yaptığı yatırımlarda da görmüştük. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sağlık Bakanımız ve bütün sağlık personellerimizin bu konudaki emeği çok büyük. Onların hepsinden de Allah razı olsun.

Aydın sonraki yıllara ,daha sonraya taşıyacağı nüfusa hazırlık yapıyor . İnşallah ben hastanemizin hayırlı olacağını düşünüyorum."
dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler