Samet için beklenen haber geldi

Samet için beklenen haber geldi

Haluk Levent’in programına katılan Samet Aktepe’ye kol protezi için başlatılan kampanyada hedeflenen para toplandı.

Aydın’ın İncirliova ilçesinde çatı işçiliği yapan babasına geçen yıl yardım ederken elektrik akımına kapılan ve iki kolu omuzdan kesilmek zorunda kalan Samet Aktepe, için İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, seferber oldu. Samet'e protez kollar takılması için Başkan Kaya'nın girişimleri sonucunda Aydın Valiliği'nin izni ile 25 Mart'ta yardım kampanyası başlatıldı. 2 milyon 60 bin liranın toplanması hedeflenen kampanya, kamuoyunda da karşılık buldu.

Hayırseverler, kampanyaya şimdiye kadar 1 milyon 368 bin lira destek verdi. Belediye Başkanı Aytekin Kaya, tedavisinin gerçekleştirilmesi için 692 bin liraya daha ihtiyaç olduğunu belirtti. Samet Aktepe, ünlü sanatçı Haluk Levent’in Star TV’de dün yayınlanan programının canlı yayın konuğu oldu. Yardım kampanyasına katılan vatandaşlar aracılığıyla hedeflenen 2 milyon 60 bin lira toplandı.

BEKLENEN HABER GELDİ

Kısa sürede hedeflenen paranın toplandığı müjdesini veren İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer verdi; “Talihsiz bir kaza sonucu kollarını kaybeden Samet Aktepe kardeşimizin protez kol tedavisi için gerekli 2 milyon 60 bin TL toplanmıştır. Yardım kampanyasının başladığı 9 aylık süre zarfında Samet’e umut olan tüm hayırseverlere ve dün akşam ki güzel programla kampanyayı sonuçlandıran dertlileri sesi, Türkiye’nin Haluk Abi’si, değerli sanatçımız Haluk Levent’e teşekkür ediyorum. Mübarek Cuma günü şu güzel haberi sizlere duyurmayı nasip eden Rabbime şükürler olsun. Samet’in yeniden hayata dokunmasına vesile olan tüm isimsiz kahramanlar iyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun.” ifadelerini kullandı.  

 whatsapp-image-2021-11-05-at-10-50-07-1.jpeg

whatsapp-image-2021-11-05-at-10-50-07.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler