Samet kendisiyle aynı kaderi paylaşan  başkan ile buluştu

Samet kendisiyle aynı kaderi paylaşan başkan ile buluştu

İncirliova'da yaşayan ve geçirdiği kaza sonucu iki kolu omzundan itibaren kesilen Samet Aktepe, kendisi ile aynı kaderi paylaşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ile bir araya geldi.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde geçtiğimiz yıl babasıyla çatı işçiliği yaptığı sırada elektrik akımına kapılan ve iki kolunu kaybeden Samet Aktepe'ye (18) destek çığ gibi büyüyor.

Aktepe, kendisi gibi iki kolunu da 18 yaşında kaybeden  İstanbul Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi ziyaret etti. Aktepe'ye ziyareti sırasında İncirliova Belediyesi Basın Birimi Sorumlusu Hüseyin Çetin ve Samet'in annesi Serpil Aktepe de eşlik etti.

"SAMET'İN TEDAVİSİ İLE BİREBİR İLGİLENECEĞİM"

Tedavisinin ardından kendisine protez kol takıldığını söyleyen Başkan Hançerli, Samet'e elleriyle bilgisayar kullanmayı gösterdi. Samet'in tedavisi ile yakından ilgileneceğini ve kendisini İstanbul'da en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Hançerli, “Samet’in bir akrabası da ben oldum. İstanbul’da sürecek tedavisiyle birebir ilgileneceğim. Tedavi tamamlanana kadar da destekçisi olacağım. Samet asla umutsuzluğa kapılmasın. Ayrıca İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya da Samet ile yakından ilgilenmesinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

"BANA UMUT OLDU"

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın girişimleri sonucu Başkan Hançerli ile buluştuğunu, ziyaretinin kendisine mücadele gücü verdiğini belirten Aktepe, "Turan Başkanımız bizi çok sıcak karşıladı, benimle yakından ilgilendi, kendi yaşadığı tecrübelerini anlattı. Turan Başkanımıza ilgisi ve desteği için teşekkür ediyorum, bana umut oldu, mücadele gücü verdi. Bu vesileyle İncirliova Belediye Başkanımız Aytekin Kaya'ya da teşekkür etmek istiyorum. Aytekin Başkanım sayesinde Turan Başkanımız ile tanıştım" ifadelerini kullandı.

YARDIM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Öte yandan, Başkan Kaya'nın girişimleri sonucunda valilik izni ile başlatılan ve Aktepe'nin tedavi giderlerinin karşılanması, protez kollarının alınmasının amaçlandığı yardım kampanyası devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından destek gören kampanyada ise 500 bin liraya daha ihtiyaç var.

Kampanyaya destek vermek isteyenler Ziraat Bankası İncirliova Şubesi’nde Samet Aktepe adına açılan Hesap No: 96563343-5001 797- IBAN: TR70 0001 0007 9796 5633 4350 01 numaralar üzerinden destekte bulunabiliyor.

whatsapp-image-2021-06-30-at-16-03-17-1.jpeg

whatsapp-image-2021-06-30-at-16-03-18.jpeg

whatsapp-image-2021-06-30-at-16-03-17-2.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler