SAMET'E DESTEK OLUYORUZ

SAMET'E DESTEK OLUYORUZ

Aydın'da elektrik akımına kapılması nedeniyle iki kolunu kaybeden 18 yaşındaki Samet Aktepe'nin protez kol tedavisi için yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor.

İncirliova ilçesinde geçen yıl çatı işçiliği yapan babasına yardım ederken elektrik akımına kapılan ve iki kolu omuzdan kesilmek zorunda kalan Aktepe için harekete geçen İncirliova Belediyesi, yardım kampanyası düzenlemek üzere Aydın Valiliğine başvurdu.

Valilik izninin ardından iki protez kol için hayırseverlere çağrıda bulunulan kampanya kapsamında 1 milyon 400 bin lira toplanması hedefleniyor.

"255 BİN LİRA TOPLANDI"

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Türkiye'nin çeşitli illerinden vatandaşlarında yardımıyla şuana kadar toplamda 255 bin lira toplandığı öğrenildi. 

"SAMET YENİDEN HAYATA DOKUNACAK"

Kampanyanın öncüsü Başkan Kaya vatandaşların desteklerinden ötürü mutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Kaya, "Samet kardeşimizin protez kol tedavisi için başlattığımız yardım kampanyasında bugün itibariyle 255 bin lira bağış toplandı. Bağışların artarak devam edeceğine ve tedavi için gerekli olan 1 milyon 400 bin liranın toplanacağına yürekten inanıyorum. Haydi İncirliova, Haydi Efeler Diyarı Aydın, Haydi Türkiye sizlerin desteğiyle Samet yeniden hayata dokunacak" dedi. 

"SAHTE HESAPLARA İTİMAT GÖSTERMEYİN"

Öte yandan kampanya sürecini büyük bir mutlulukla takip ettiğini belirten, Samet Aktepe, "Destek veren herkese teşekkür ederim. Ancak bir konuda çağrı yapmak istiyorum. Aydın Valiliği onayıyla açılan hesap bilgilerim dışında kimseye itimat etmesinler. İncirliova Belediyesi'nden yetkili arkadaşlara da ulaşabilirler. Onun dışında size iban gönderen veya ulaşan kişilere güvenmeyin" diye konuştu. 

Samet için Aydın Valiliği onayıyla açılan yardım kampanyasının bilgileri ise şu şekilde. 

Hesap Sahibi: Samet AKTEPE
Hesap No: 96563343-5001 797- Ziraat Bankası İncirliova Şubesi 
IBAN: TR70 0001 0007 9796 5633 4350 01   


whatsapp-image-2021-03-26-at-17-04-12.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler