Şarkıcı Gülşen hakkında Aydın'da suç duyurusunda bulundular

Şarkıcı Gülşen hakkında Aydın'da suç duyurusunda bulundular

Aydın İmam Hatip Mezunları Derneği Önder İl Başkanı Akın Aksu, şarkıcı Gülşen'e yönelik Aydın Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı.

Aydın İmam Hatip Mezunları Derneği Önder İl Başkanı Akın Aksu, Gülşen'in konserinde İmam Hatip okullarına yönelik sözleri nedeniyle Aydın Adliyesi önünde basın açıklaması yaptıktan sonra suç duyurusunda bulundu.

Aydın Adliyesi önünde basın açıklaması yapan Aydın İmam Hatip Mezunları Derneği Önder İl Başkanı Akın Aksu, 'İmam Hatip Okulları; öğrencisi, öğretmeni ve müfredatı ile bu ülkenin Milli Eğitim sisteminin bir parçasıdır. Okul türleri içinde İmam Hatip Okullarını tercih ederek bu okullarda eğitim almak isteyen her bir vatandaşımızın tercihi, tıpkı diğer okul türlerini tercih eden vatandaşlarımızda olduğu gibi temel bir haktır ve saygıya layıktır. İmam Hatip Okullarının mezunları ve mensupları olarak farklı okul türlerine ve bu okullarda okuyan öğrencilerimize yönelik her türlü ayrıştırıcı yaklaşımı çirkin ve tehlikeli görüyoruz" diye konuştu.

Aksu, Gülşen'in söylemlerinin toplumun tamamına saygısızlık olduğunu ifade ederek, ''Zaman zaman kendi çıkarları için suni gündem oluşturmak isteyen  bu okullara ve mensuplarına saldırarak, hakaret ederek içlerindeki ön yargıyı, kini ve nefreti dışa vuran zavallı kişiliklere de üzülerek şahit oluyoruz. Gülşen'in çirkin itham ve iftiralarda bulunması toplumu alenen kin ve düşmanlığa sevk etmektedir. İmam Hatip Okullarının mensuplarına, mezunlarına ve aynı zamanda toplumun tamamına saygısızlıktır.'' dedi.

Basın açıklamasına, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve çeşitli sivil toplum kuruluşları da katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler