Savaş: "21 yıldır bizimle yol yürüyen aziz milletimize teşekkür ediyorum"

Savaş: "21 yıldır bizimle yol yürüyen aziz milletimize teşekkür ediyorum"

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti’nin iktidara gelişinin 21’inci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Savaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnançla çıktığımız bu yolda tam 21 yıldır milletimize hizmet etmenin gururunu, sevincini yaşıyoruz. “Aşk ile yürüyen sırtında dünyayı taşır” şiarıyla iktidara gelişimizin 21'inci yılında aşk ile çalışarak ülkemizi 2023 hedeflerine taşıdık, milletimizi hayallerine kavuşturduk.

3 Kasım 2002 ülkemiz için bir milattır. O gün başlayan Türkiye sevdası yolculuğumuz şu an aralıksız devam etmektedir.

Partimizin 21 yıllık iktidarı sürecinde hemen hemen her alanda Cumhuriyetimizin ikinci asrının hazırlıklarını tamamlayacak eser ve hizmetler ortaya koyduk. Bugün, Türkiye Yüzyılı için milletimizin karşısına işte böyle bir müktesebatla, işte böyle bir karneyle, işte böyle bir mirasla çıkıyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci asrını Türkiye Yüzyılı yapmakta kararlıyız.

Hayatını, ülkesine ve milletine adamış Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği Türkiye Yüzyılı ile geleceği kucaklamaya devam ediyoruz.

Bu yolda bizlerle yol yürüyen aziz milletimize şükranlarımızı sunuyor, nice başarı ve zaferlere birlikte koşmayı Rabbimden niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler