Savaş, “Aydın ticaretin merkezi olacak”

Savaş, “Aydın ticaretin merkezi olacak”

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın’a yakışan bir fuar ve kültür merkezi yapacaklarını söyledi. Projeyi paylaşan Savaş, Aydınlıların artık başka illerin fuarlarına gitmeyeceğini fuarların kente geleceğini söyledi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş, Efeler Fuar ve Kongre Merkezi’nin projesini açıkladı. Ticaretin kalbinin Aydın’da atacağını belirten Savaş, bölgenin en güzel fuar alanını inşa ettiklerini söyledi.

Fuar ve kongre merkezi alanı içerisinde botanik park, lunapark, akvaryum, otel ve otopark anının yer alacağını ifade eden Savaş, “Tarım, sanayi, ticaret fuarları, büyüleyici atmosferiyle kentimizi adeta bir cazibe merkezine dönüştüreceğiz. Ayrıca bu muhteşem kompleksin içinde yükselen büyük otelimiz konuklarımıza lüks ve konfor dolu bir konaklama imkanı sunacak. Bu alan sadece bir eğlence merkezi değil aynı zamanda ticaretin nabzının attığı bir merkez olacak.

fuarmerkezi-edit-1.jpg

Yerli ve uluslararası iş insanlarını bir araya getirerek ticaret hacmimizi artıracak ve Aydın’ın ekonomisine yeni bir soluk getireceğiz. Şehrimizin istihdam, üretim ve ticaret kapasitesini arttıracağız. Fuar alanında dev bir lunapark, sürükleyici bir akvaryum ve nefes kesici bir botanik park ile ziyaretçilerimize unutulmaz deneyimler sunacağız.” diye konuştu.

fuarmerkezi-edit-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler