Savaş: Bundan sonraki günlerimizde bayram gibi yaşayabilmek için...

Savaş: Bundan sonraki günlerimizde bayram gibi yaşayabilmek için...

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

AK Partili Savaş mesajında, ‘Bayramın coşku ve mutluluğu, insanlık ailesinin bütün üyeleriyle, bütün kardeşlerimizle birlikte yaşanabilirse anlamlıdır’ ifadelerine yer verdi. 

Savaş açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi. 

“Bayramlarımız kardeşlik ruhunu pekiştirir; birliğimizi, beraberliğimizi yeniden hatırlatır; muhabbet ve dayanışmayı bir kere daha tanzim eder. Bayramlarımız aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir.Bayram gibi özel günlerimizi her manasıyla idrak edebilmeli, sevdiklerimizle doyasıya yaşayabilmeliyiz.

Bayramın coşku ve mutluluğu, insanlık ailesinin bütün üyeleriyle, bütün kardeşlerimizle birlikte yaşanabilirse anlamlıdır. Kovid 19 pandemisiyle mücadele içerisinde geçen ikinci bir kurban bayramını yaşayacağız. Normalleşme adımlarının da atıldığı bu günlerde, tedbiri elden bırakmamalı; bundan sonraki günlerimizi de bayram gibi yaşayabilmek için maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeyi aklımızdan çıkarmamalıyız. Normalleşme sürecinin ritmini, çok daha titiz davranarak yine eski günlerimize dönebilmek adına bir fırsat olarak görmeliyiz.

Bu vesileyle içinde bulunduğumuz mübarek günlerin; ülkemiz, İslâm âlemi ve tüm insanlık için huzur ve saadet vesilesi olmasını diliyor,Rabbim’den bizleri sağlık, mutluluk ve hayırla nice bayramlara kavuşturmasını niyaz ediyorum. Bayramımız mübarek olsun.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler