Savaş Çerçioğlu'na yüklendi

Savaş Çerçioğlu'na yüklendi

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş partisinin bayramlaşma programında Özlem Çerçioğlu'na yüklendi. Savaş, "Daha konuşacağımız çok şey var" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş partisinin Efeler ilçesinde düzenlediği bayramlaşma programına katıldı. Programda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yüklenen Savaş, "Daha çok şey konuşacağız. Gün ışığına çıkmamış konuları gündeme getireceğiz" dedi. 

Savaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi. 

"Biz hep beraber hep birlikte sahadayız. Meclisimizin ara vermesiyle beraber bayramdan sonra yine hep beraber sahada olacağız. Teşkilatın emrindeyiz. Hep söylüyoruz, teşkilat güçlüyse parti güçlüdür, parti güçlüyse Türkiye güçlüdür. Özellikle son 20 yılda yaptıklarımızı anlatacağız. AK Parti siyasetini, hizmet siyasetini eser siyasetini anlatacağız. Sadece eğitimde yaptığımız bir örneği vereyim. AK Parti göreve gelmeden önce Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı 526 bin öğretmen vardı. AK Parti iktidarı döneminde ise 20 yılda atadığımız öğretmen sayısı 730 bin. 

"YALANDAN, İFTİRADAN MEDET UMAN MUHALEFET VAR"

Selden, yalandan, iftiradan, depremden ve yangından beslenen medet uman bir muhalefet var. Adayını dahi belirleyemeyen bir muhalefet var. Bizim adayımız belli. Adam gibi adam cesur kararlı milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan var adayımız. 

"GÜN IŞIĞINA ÇIKMAMIŞ KONULARI GÜNDEME GETİRECEĞİZ"

Anlatacağımız daha birçok şey var. Yerel yönetimin beceriksizliğini anlatacağız. Yerel yönetimin iş bilmezliğini anlatacağız. Yerel yönetimin yolsuzluklarını anlatacağız, gün ışığına çıkmamış konularını gündeme getireceğiz. Ağustos ayında, Eylül ayında yerelde ulusal da her yerde konuşacağız. Atatürk spor kompleksini konuşacağız, Katı atık bertaraf tesisini konuşacağız. Orada yapılanları konuşacağız. Yeni açılan tekstil parkı konuşacağız. Nasıl ihale edildiğini konuşacağız. 

Atatürk Spor Kompleksi kime verilmiş, İzmir'den hangi iş adamına verilmiş o iş adamının akıbeti ne olmuş onu konuşacağız onu anlatacağız. Aydın'da yaptığımız yatırımları anlatacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler