Savaş, ‘Kutsal emanetimize sonsuza kadar sahip çıkacağız’

Savaş, ‘Kutsal emanetimize sonsuza kadar sahip çıkacağız’

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Savaş’ın yayınladığı mesajda;

“Çanakkale Zaferi, tarihi şanla ve şerefle dolu bir milletin küllerinden yeniden doğarak, birlik ve beraberlik ruhuyla bütünleştiği zaferin adıdır. Çanakkale’nin geçilemeyeceğini tüm cihana şanlı bir zaferle ilan eden ecdadımız, zor koşullara rağmen asırlar geçse de unutulmayacak mücadele göstermiş; Çanakkale’yi nesiller boyu hatırlanacak bir destana dönüştürmüştür.

“İSTİKBALİMİZE GÖZ DİKENLERE DİZ ÇÖKTÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Çanakkale’de, çağın en ileri silahlarına karşı göğsünü siper eden kahraman ecdadımızın mücadelesi bugün hala yolumuzu aydınlatmaktadır. Yüreğindeki vatan sevdası, iman gücü, azim ve fedakârlıkla düşmanı bozguna uğratan kahramanlarımız tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Böylesi zaferlere imzasını atmış yiğit ecdadın torunları olarak bize bırakılan bu kutsal emanetimize sonsuza kadar sahip çıkacağız. Sınırlarımız içinde ve dışında istiklalimize ve istikbalimize göz dikenlere diz çöktürmeye devam edeceğiz. Kirli emelleri olanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Geçmişten aldığımız güçle, güvenle geleceğimizi inşa etmeyi sürdüğümüz atılımlarımız nesillerimize miras bırakmanın mücadelesini yaşıyoruz.

“GEÇMİŞTEN GELECEĞE AKTARILAN BİRİKİMİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİDİR”

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, atalarımızın uğruna canlarını feda ettiği idealleri de gerçekleştirmenin gayreti içerisindeyiz. Büyük bir coşku ve gururla açılışı gerçekleştirilecek olan 1915 Çanakkale Köprüsü, geçmişten geleceğe aktarılan birikimin en güzel örneklerinden biridir. Avrupa ve Asya kıtalarını birleştiren, Çanakkale Boğazı'ndaki ilk, boğazlardaki dördüncü köprü olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya hayırlı olmasını diliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerimle, 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’den bugüne müdafaa-i vatan müşterek zemininde birleşerek canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum. Bizler size ebediyen minnettar kalacağız…” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler