Savaş: "Milletimizin gözü, kulağı olan gazetecilerimiz, demokratikleşme sürecinin en önemli unsurlarından birisidir"

Savaş: "Milletimizin gözü, kulağı olan gazetecilerimiz, demokratikleşme sürecinin en önemli unsurlarından birisidir"

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mustafa Savaş mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Milletimizin gözü, kulağı olan gazetecilerimiz, demokratikleşme sürecinin en önemli unsurlarından birisidir. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde doğru, tarafsız, ahlaki bir duruş sergileyen medya sektörü, demokratik bir toplumun vazgeçilmezlerindendir. Bu anlayış çerçevesinde, 22 yılda ülkemiz genelinde hayata geçirdiğimiz reformlarla, medya kuruluşlarımızın güçlenmesini sağladık. Dezenformasyonlarla mücadele kapsamında gerekli yasal düzenlemeleri yaptık. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesinde Dezenformasyonla Mücadele Merkezini kurduk. Mesleki ilkelerden ve demokratik değerlerden ödün vermeyen, yalan ve dezenformasyona karşı hakikat mücadelesine sahip çıkan, görevlerini hassasiyet ve saygınlıkla icra eden tüm basın mensuplarımızın destekçisi olmayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerimle, tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kendilerine başarılı bir meslek hayatı temenni ediyorum. Görevi başında vefat eden basın mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler