Savaş oyunu kullandı

Savaş oyunu kullandı

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş ve eşi Aydın’ın Efeler ilçesinde Sosyal Bilimler Lisesinde oyunu kullandı.

Haber: ( Saniye BAŞKAN )

Mustafa Savaş ve eşi Nilay Savaş birlikte sandık başına giderek 2207 nolu sandıkta kullandılar oyunu kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Savaş, “Demokrasi şehidi merhum Başbakan’ımız Adnan Menderes’in emaneti olan şehrimiz tarihi bir seçime gidiyor. Yaklaşık 3 ay süren bir seçim sürecini büyük bir olgunlukla şehrimizde geçirdik. Demokrasi şöleni içerisinde seçim sürecini birlikte yaşadık. Yerel yönetim anlamında şehrimizin mahrum kaldığı hizmetleri giderilmesi noktasında çözüm noktalarını hemşehrilerimize anlattık. Şehrimizin büyümesi gelişmesi adına yapacağımız projelerimizi anlattık” açıklamalarında bulundu.

whatsapp-gorsel-2024-03-31-saat-13-31-53-7ae0a2fe.jpg

“SANDIKTAN GERÇEK BELEDİYECİLİK ÇIKACAK”

Savaş, “Sandıktan gerçek belediyeciliğin çıkacağına inancım tam. Aydınımız şaha kalkacaktır. 1 Nisan itibariyle yeni bir sayfa açacaktır. Bu akşam Aydın tarihi bir başarıya imza atacaktır. Kayıp yılları önümüzde ki dönem telafi edeceğiz. Aydın’ın büyümesi ve gelişmesi için önemli işlere imza atacağız. Gelişen, büyüyen Türkiye’den daha fazla pay alması için iyi işler yapacağız. Demokrasimiz ve Aydınımız adına seçimlerin hepimizin adına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sandıklara olan ilgi fazla. Havada güzel” dedi.

whatsapp-gorsel-2024-03-31-saat-13-31-48-82b3ec1a.jpg

SAVAŞ’TAN BASINA TEŞEKKÜR

Savaş “ Bende siz basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar da bizleri yalnız bırakmadığınız için. Sağ olun var olun demokrasimiz ve Aydınımız adına seçimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Emine AKBULUT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler