Savaş'ın başkanlığını yaptığı KİT komisyonu toplantıları tamamlandı

Savaş'ın başkanlığını yaptığı KİT komisyonu toplantıları tamamlandı

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Musatafa Savaş başkanlığında gerçekleştirilen komisyon toplantıları, 6 ayın ardından tamamlandı.

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş yaptığı açıklamayla 6 ay süren komisyon toplantılarının tamamlandığını duyurdu. 

Savaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“TBMM KİT Komisyonu olarak denetim kapsamındaki kuruluşların 2019 ve 2020 yılı hesap dönemlerine ilişkin toplantıları tamamlamış bulunmaktayız. Geride bıraktığımız altı ay içerisinde Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu olarak hep birlikte önemli denetim çalışmaları gerçekleştirdik.

Bu süre içerisinde; 31 Alt Komisyon Toplantısı, 24 Üst Komisyon Toplantısı olmak üzere toplam 55 Denetim Toplantısı gerçekleştirdik. Bu toplantılarda 2019 yılına ait 82 kuruluş 2020 yılına ait  95 kuruluş olmak üzere toplam 177 kuruluşun bilanço ve netice hesaplarını görüştük.

Bütün bu çalışmalarımıza destek veren, katkı sunan tüm komisyon üyelerimize, Sayıştay temsilcilerimize, ilgili kuruluşlarımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Toplantılarımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler