Savaş'tan Efeler'e TOKİ müjdesi

Savaş'tan Efeler'e TOKİ müjdesi

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Efeler ilçesinde yapılacak olan 198 konut kapasiteli TOKİ projesi için ihalenin yapıldığını, yapım sürecine başlanacağını duyurdu.

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, müjdeli haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Savaş, Efeler ilçesine bağlı Kardeşköy Mahallesi'nde yapılması planlanan 198 konut kapasiteli TOKİ projesi için ihalenin 3 Ağustos Salı günü gerçekleştirildiğini, projenin yapım sürecine başlanacağını açıkladı. Savaş, "Aydın’ımıza hizmet üretmeye devam ediyoruz. Eser siyaseti anlayışımızla ilimize kazandırdığımız yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemenin memnuniyeti içerisindeyiz. Toplu Konut İdaresi Başkanlığımız tarafından Efeler Kardeşköy Mahallemizde inşasına başlanacak olan 198 konut inşaatı ihalesi 3 Ağustos 2021 tarihinde yapılmıştır. İnşallah ihale sürecinin tamamlanmasının ardından ivedi şekilde yapım sürecine de başlanacaktır" dedi.

"HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"

TOKİ konutlarının Efeler ilçesine hayırlı olmasını dileyen Savaş, Aydın için yapılması planlanan yatırımların hız kesmeden devam edeceğini de belirtti. Savaş, "Barınmadan sağlığa, tarımdan sanayiye her alanda hemşehrilerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bu vesile ile geçtiğimiz hafta ihalesi yapılmış olan Efeler ilçemizdeki TOKİ konutlarının hayırlı olmasını diliyorum. Aydın’ımızdaki yatırımlarımız için hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler