Savuca Muhtarı Tuncel Uyanık'tan Başkan Çerçioğlu'na teşekkür

Savuca Muhtarı Tuncel Uyanık'tan Başkan Çerçioğlu'na teşekkür

Söke’ye yatırım üstüne yatırım yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Savuca Mahallesi'nin kanalizasyon sorununu da çözüme kavuşturuyor.

Söke'nin Savuca Mahallesi'nin kanalizasyon sorunu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından ortadan kalkıyor. Yapılacak proje ile Savucalılar uzun yıllar kullanılacak kaliteli bir alt yapıya kavuşmuş olacak.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Savuca Mahalle Muhtarı Tuncel Uyanık, yıllardır sıkıntı çektikleri kanalizasyon sorununun çözümü için çalışma başlatan Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.Uyanık, "Savuca'yı rahata kavuşturacak altyapı projesinin kısa sürede başlayacak olmasından dolayı çok mutluyuz. Bizim şu an ki en büyük sorunumuz kanalizasyondu. Sağ olsun Özlem Başkanımız sorunumuzu çözecek. Bu gün ASKİ Genel Müdürümüz Hakan Olkaç ve İller Bankası Yetkilileri bizlere müjdeli haberler verdiler. Savuca Mahallemizin kanayan yarası kanalizasyon altyapı projesinin tamamlandığı ihaleye çıkılacağı ve ihaleyi takip eden 2- 3 aylık süre içinde hemen ilk kazmanın vurulacağının bilgisini verdiler. Bizleri çok mutlu ettiler. Allah'ın izniyle bizler bu altyapı projesinden sonra rahata kavuşacağız. Altyapı tamamlandıktan sonra mahallemizin yolları da yapılacak. Bildiğiniz gibi altyapı projeleri uzun soluklu projelerdir. Hemen haftasına tamamlanma durumu yok bu yüzden ilk kazma vurulduğu andan itibaren vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını istiyorum. Bizleri feraha rahata kavuşturacak altyapı projemiz başlıyor. İnşallah sorunsuz bir şekilde çalışmalar tamamlanacak. Başta Özlem Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler