Seferlere düzenleme

Seferlere düzenleme

Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, ADÜ'de yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte araç seferlerinin arttırıldığını söyledi.

Pandemi nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilen Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) 2021-2022 Güz Dönemi bugün itibariyle yüz yüze olarak tekrar başladı. Üniversite öğrencilerinin şehre dönmesiyle birlikte Aydın'ın dört bir yanında pandemi dönemi öncesini aratmayan kalabalıklar oluştu.

Efeler ilçesinde toplu ulaşımın bel kemiği olarak bilinen şehiriçi özel halk otobüslerinin seferlerinde, üniversite öğrencilerinin dönmesiyle birlikte, düzenlemeye gidildi. Konu hakkında Ajans Aydın Gazetesi muhabirine açıklama yapan Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, "Üniversiteye sefer düzenleyen 10, 11 ve 17 numaralı araçlarımızın seferlerini arttırdık. Bu araçlarımızın kalkış saatleri sıklaştırıldı" dedi.

2 VE 19 TEKRAR BAŞLADI

Bir süre önce seferleri durdurulan 2 ve 19 numaralı araçların tekrar yolcu taşımaya başladığını söyleyen Başkan Yalçın, "Mimar Sinan Mahallesi'nden transit olarak Aytepe Kampüsü'ne ulaşım sağlayan 19 numaralı seferimiz ve yine ADÜ'ye yolcu taşıyan 2 numaralı seferimiz tekrar aktif edildi. 3 araçta seferlerin sıklaştırılması, 2 aracın ise tekrar aktif edilmesiyle üniversiteye çıkan araç sayımız 2, hatta 3 katına çıktı" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler