Şehir şampiyonluğa kenetlendi

Şehir şampiyonluğa kenetlendi

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk maçına çıkacak olan Efeler 09 SFK’ye kentte destek çığ gibi büyüyor. Son olarak Aydınspor’un köklü taraftar grubu Asi Kankalar’da yarınki maç için otobüs kaldırılacağını duyurdu.

Bölgesel Amatör Lig’de grubunu lider tamamlayan ve play off ilk maçında İzmir temsilcisi Çiğli Belediyespor’u 3-2 mağlup eden Efeler 09 SFK, 3 Lig’e yükselmek için yarın Belediye Bolvadin Termalspor ile şampiyonluk maçına çıkacak. 

“DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR”

Şampiyonluk maçı için kent genelinde adeta seferberlik başlatıldı. Efeler 09 SFK takımının taraftar grupları yarın oynanacak maç için tüm kenti desteğe davet etti. Cuma sabahı saat 9.00’da Bey Camii önünden hareket edecek otobüs sayısının şimdiden 25’i bulduğu öğrenildi. 

“ASİ KANKALAR DESTEĞE GELİYOR”

Öte yandan Aydınspor’un köklü taraftar grubu Asi Kankalar’ında yarın oynanacak maç için Efeler 09 SFK’ye desteğe geleceği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Asi Kankalar tribün liderlerinden Tayfun Ünal, “Aydınımızın Efeler ilçesinin profesyonel lig hasretinin son bulmasını istiyoruz. Öncelikle sezon boyunca Aydınspor kulübüne manevi destek olan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a teşekkür ediyoruz. Biz de bu önemli günde Efeler 09 SFK ve Başkan Mehmet Fatih Atay’ın yanında olacağız. Yönetim kurulu olarak ve Aydınspor taraftarları olarak yarın Burdur’da olacağız. Tüm halkımızı şampiyonluk maçına davet ediyoruz” dedi.

whatsapp-image-2022-04-21-at-14-32-23.jpg

whatsapp-image-2022-04-21-at-14-32-22.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler