Sen, ben değil biz olursak başarırız

Sen, ben değil biz olursak başarırız

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, kongre süreci öncesi birliktelik mesajı verdi. Savaş, kongrede aday gösterilecek isimlere başarılar diledi.

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, dün kongrede aday gösterilecek 5 ismin belirlenmesinin ardından birliktelik mesajı verdi. Savaş, “Teşkilatçılık bir bayrak yarışıdır. Ancak bu yarışta sen, ben değil biz olursak var oluruz. AK davamızda bugünlere biz olarak geldik, inşallah bundan sonra da yine biz olarak devam edeceğiz” dedi.

 

GECE GÜNDÜZ MÜCADELE EDECEĞİZ

 

Savaş açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi. “Kutlu davamızdaki bayrak yarışında gece gündüz demeden mücadele edecek yeni yol arkadaşlarımıza yönelik Genel Merkezimiz tarafından alınan kararlar neticesinde kongrelerimizde mevcut ilçe başkanlarımızın dışında aday olarak gösterilen; Çine’de Cemal Çakır, Efeler’de Hüsnü Elbir, Germencik’te Mustafa Bircan, Söke’de Sibel Menderes ve Yenipazar’da Selim İzmirlioğlu’nun partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekleştirilecek kongrelerimizin birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmesini dileyerek başta görevi devreden ilçe başkanlarımız olmak üzere bu bayrak yarışında emeği geçen her bir dava arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler